Samenwerking met brede scope qua kennis en ervaring

 

Training en advies

Medicoach werkt samen met verschillende partners, die beschikken over een brede scope qua kennis en ervaring op het terrein van organisatieontwikkeling, coaching (individueel en teams) en training (bijv regie-bij-verzuim voor leidinggevenden).

 

Positieve Gezondheid

Op het gebied van Positieve Gezondheid werkt Medicoach samen met Dr. Machteld A.S. Huber van het Institute for Positive Health (www.ipositivehealth.com)

 

Ontwikkeling

Bij persoonlijke- en organisatieontwikkeling isĀ Medicoach gekwalificeerd voor gebruik en toepassing van de methodes Spark en Life via Lumina Learning Nederland (www.luminalearning.com)

 

CanMeds-competenties voor zorgprofessionals

Speciaal bedoeld voor zorgprofessionals, die met CanMeds-competenties en gedragstijlen aan de slag willen. Medicoach werkt samen met ‘Change Together – to get there’ . (www.changetogether.nl) Gezamenlijk bieden wij een modulaire cursus/training aan die gericht is op het versterken van uw professionele vaardigheden op het gebied van (zelf)reflectie, communicatie en samenwerking.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak

Heeft u een vraag?

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.