Duurzaam en gezond werken

Medicoach richt zich op het bereiken van duurzame oplossingen bij vraagstukken en uitdagingen op het gebied van gezondheid en werk. Dit gebeurt in samenspraak met de werknemer en werkgever, die dit ook als gezamenlijk belang ervaren. Medicoach werkt op onafhankelijke en professionele basis om een voor alle betrokkenen zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Immers, werk is belangrijk in een mensenleven. Via werk geven mensen uitdrukking aan hun behoefte om zichzelf te ontwikkelen en voor veel mensen is werk naast gezondheid een van de belangrijkste ‘dingen’ in het leven. Kunnen werken is iets om naar te streven en we ervaren dagelijks hoe we daar zelf en velen om ons heen mee bezig zijn en dit uitvoeren.

Organisaties hebben er om verschillende redenen belang bij, dat werknemers betrokken en bevlogen zijn met en door het werk dat ze doen. Op die manier kunnen ook de organisatiedoelstellingen beter verwezenlijkt worden.

De gedrevenheid van Medicoach richt zich op het versterken van veerkracht en eigen regie zowel van de persoon als de organisatie.

 

Medicoach – Bedrijfsarts voor mens en organisatie

Heeft u een vraag?

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.